The IET is one of the world’s largest engineering institutions and originally formed in 1871 with a vision “to inspire, inform and influence the global engineering community.” As part of its £30m London headquarters renovation, IET wanted an exhibition to exemplify state of the art engineering and draw visitors through the building with a clear narrative structure.

MET Studio, set out to capture the spirit, values and vision of the IET, its building and the impact of engineering. MET Studio used engineers throughout history as the core narrative thread, leading visitors from Einstein to Elon Musk, to the top floor of mirrors showing the engineers of the future looking back at themselves.
According to Simon Timmis, Senior Marketing Manager for the IET, “The exhibition has helped to turn our vision for a global engineering hub into reality.”